GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam.
Mam do Was pytanie.
Czy wiecie może o jakiś zmianach/promocjach itd w Heyah?
Od dłuższego czasu nic się nie dzieje. Kiedy Play wypuścił już co najmniej kilka promocji.
Zastanawiam się, czy nie przenieść numeru do Play, ale czekam jeszcze na jakieś zaskoczenie ze strony Heyah.
Pozdrawiam.
Jak to nic się nie dzieje? Nadal są darmowe rozmowy w sieci po doładowaniu za 30zł, smsy też, nawet przy zerowym stanie konta. Zaraz po tym jak skończyło się podwójne doładowanie w grudniu,w styczniu wprowadzili kolejne, które teraz zostało przedłużone do 28 lutego, to mało?
Kolego Tak-tak i Heyah miały podwójne doładowanie na przełomie stycznia i lutego. W tym czasie nikt nie zaproponował atrakcyjniejszej promocji Śledź dokładniej oferty
Żeby tylko podwójne doładowanie. Ostatnio do Heyah doszedł nawet pakiet internetowy identyczny do tego jaki jest w Tak Taku. Duża oszczędność dla korzystających z mobilnego internetu. 9,08 złotych za miesięczny dostęp do sieci.
O właśnie, o internecie nie wspomniałam. Poza samą ofertą, zmieniają się też telefony, np. teraz dołączył Samsung Wave 533, więc coś tam się jednak dzieje i to nie mało.
Dzieje się ciągle. Wystarczy, że dwa lub trzy tygodnie nie będę zaglądał do internetu i już się dowiaduje o nowych udogodnieniach. Ten pakiet jest naprawdę fajny, mimo, że dotychczas wystarczało mi rozliczanie groszowe. A co do telefonu, to nie wiem.. ciężka decyzja. Zaczekaj jeszcze 2 tygodnie i na pewno Heyah da kolejny model do wyboru
A Nokia C3 czy Lg Bali, które można mieć za 1zł? Wiadomo, nie są to telefony z najwyższej półki, ale jak na swoją klasę całkiem niezłe i w dobrej cenie. W końcu nie jest to oferta abonamentowa.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Mar 02, 2011 23:09
C3? Wolne żarty, poważnie bym się zastanowił czy wziąć go za darmo gdyby ktoś mi oferował, a co dopiero na zobowiązanie.... To jest oferta abonamentowa. Wyjaśnić zasady?
Bali jest całkiem niezły ale...
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Bali jest niezły i ku temu nie ma wątpliwości. Nie jest to najnowsza odsłona LG, która na ostatnich targach szaleje niesamowicie, ale mimo wszystko zasługuje na uwagę chociażby ze względu na swój aparat. Jeśli ktoś ma więcej kasy to bez wahania powinien wybrać z oferty Heyah Samsunga Wave 533, jeśli nie to LG Bali za 1 zł też będzie ok.
C3? Wolne żarty, poważnie bym się zastanowił czy wziąć go za darmo gdyby ktoś mi oferował, a co dopiero na zobowiązanie.... To jest oferta abonamentowa. Wyjaśnić zasady?
Bali jest całkiem niezły ale...
Jedyne, co łączy ofertę telefon bez związku z abonamentem to kwota zobowiązania. Z abonamentu nie możesz ot tak zrezygnować, a tu po prostu przestajesz doładowywać i nie masz z tego powodu żadnych negatywnych konsekwencji.
Merry, brak doładowań to brak tańszego telefonu bez umowy, więc to jest jakaś negatywna konsekwencja
A do Heyah wszedł niedawno pakiet 1000 smsów do wszystkich sieci i możliwość wykupienia nielimitowanych połączeń w sieci za 9zł/30dni, tak więc ładnie uzupełnili ofertę darmowych smsów w sieci i połączeń wewnątrzsieciowych po doładowaniach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.