GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: nokia c5
Sieć GSM: orange
Internet: plus
Komunikator: t
Wysłany: Śro Lut 23, 2011 19:35 problem zwysyłaniem mmsow w orange nokia c5
Konfiguracja już była robiona ze 100x na pewno poprawnie, bo przeze mnie i przez BOK w orange. Nawet w punkcie nie wiedzą już dlaczego nie odbieram mmsow , dostaje tylko powiadomienia,że muszę się zalogować na stronie i tam odebrać.Tam mmsy rzecziwiscie są .Co robić.Dodam tylko,że mam nowa kartę sim i też to nie pomogło.W starym tel noki też tak miałam, ale olałam temat,teraz mi zależy odbierać mmsy.To wina telefonu??BYłam w serwisie noki, powiedzili,że to kwestia konfiguracji,że na pewno nie pomoże jak zostawie tel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.