GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Jak dobrze wyczytałem ulga za Internet przysługuje małżeństwu, a także ich dzieciom (pracującym), dziadkom(osobą mieszkającym w tym samy lokalu). Osoby które objęte będą ulgą muszą znajdować się na rachunku wystawionym przez TP. Jak wszystko jest tak jak napisałem, to niech ktoś mi wyjaśni dlaczego TP nie chce dopisać 3-go nazwiska do rachunku? Pracuje, mieszkam u rodziców, więc w czym problem?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 61 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 09:17
W przypadku tej ulgi trzeba pamiętać o najważniejszym: aby z niej skorzystać, trzeba się rozliczać z fiskusem na zasadach normalnych.
Każde uproszczenie rozliczeń z fiskusem (np. stały 19% podatek dla przedsiębiorców) uniemożliwia skorzystanie z jakiejkolwiek ulgi, a tej w szczególności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.