GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 20:26 Samsung Avila - nie włącza się
Witam... Mam taki problem, że telefon nie włącza się, ewentualnie gdy go podłącze do ładowania ładuje się, wtedy jak go włączam na chwile się włącza, ale zaraz się wyłącza i po chwili znowu ładuje. Zauważyłem jeszcze, że jak wyciągnę kartę i wtedy go włączam podczas ładowania, włącza się wtedy bez problemu i jest tryb bez karty sim, mogę wtedy w nim przeglądać, ale jak go zostawię na chwilę i podczas przejścia w stan zablokowania on się wyłącza. Kiedy jest tak włączony i odłączę kabel on tez się wyłącza.
Macie może pomysły co to może być?? jak to naprawić?? wcześniej nie dało go się włączyć nawet bez karty sim. Stało to się tak nagle, jak leżał sobie i od pewnego momentu tak się dzieje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.