GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: LG GT505
Sieć GSM: Orange
Internet: ŚTK
Komunikator: GG
Wysłany: Pią Paź 28, 2011 16:51 LG GT505 sam się wyłącza, nie mogę nic zrobić
Witam.;)
Od paru dni mam poważne problemy z moim telefonem LG GT505.
Na początku sam się wyłączał co parę minut, po powtórnym włączeniu działał normalnie jednak po kilku dniach po samoczynnym wyłączeniu nie mogłam go już włączyć z powrotem.(pojawiało się tylko czarne tło z napisem LG i dalej nic się nie działo, w takim stanie mógł zostawać nawet parę godzin).
Myślałam, że to wina zapchanej pamięci. Kiedy na chwilę udało mi się włączyć telefon usunęłam wszystkie zdj, filmy, sms'y i muzykę, z karty pamięci i pamięci telefonu, jednak po chwili znów się wyłączył i od tego czasu już nic z nim nie mogę zrobić.
dodam, że program na płytce nie działa na moim komputerze (owszem da się go zainstalować i pojawia się nawet ikonka, ale po kliknięciu w nią nic się nie pojawia)
instalowałam też już inne wersje oprogramowania i wszystkie sterowniki...
Co mogę w tej sytuacji zrobić? I czym to może być spowodowane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.