GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Nie kieruj się tak bardzo firmą, bo nawet te najlepsze robią już jednorazówki. Nawet tej samej firmy mogą być dobre telewizory i zupełnie tandetne robione na potrzeby hipermarketów.
Przede wszystkim sam oceniaj obraz, sprawdź go w sklepie na zwykłej antenie, a nie na sygnale z DVD, SAT lub innego dobrej jakości źródła.
Porównaj konkretne parametry telewizorów.
Witam! Ja miesiąc temu w Kauflandzie w Jabłonnej kupiłem 100 Hz telewizor Daewoo. Ma 32'' oczywiście płaski kineskop i różne bajery dzwięku przestrzennego. Kosztwał mnie 1390 zł. Jak do tej pory nie żałuję zakupu. Obraz ma piękne soczyste kolory jak żywe. Współpracuje z moim kompem. W połączeniu z dvd Wiwa Grundik i zestawem 5.1 Elty to naprawdę bardzo dobre kino domowe. Dlatego gorąco polecam. Kolejną zaletą jest mały pobór mocy tylko 98 watt (to naprawdę mało jak na taki telewizor, a da porównania LCD pobierają od 300 watt w górę). Dwa euro złącza i s-video i oczywiście czincze do wejścia z dzwiękiem dają duże pole manewru. I pamiętaj przy zakupie sprzętu nie sugeruj się marką, bo drogie to nie zawsze znaczy dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.