GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lis 05, 2014 00:20 Programy lojalnościowe polskich sieci komórkowych
Witam serdecznie,
nazywam się Malwina Kowalczyk, jestem studentką Uniwersytetu Łódzkiego. Piszę pracę magisterską analizującą wpływ, jaki mają programy lojalnościowe na stopień satysfakcji klientów największych polskich sieci komórkowych. Ankieta ma na celu zbadanie poziomu zadowolenia klientów z usług i skierowana jest do abonentów i uczestników programów lojalnościowych poszczególnych sieci.
Mam do Was ogromną prośbę o wypełnienie krótkiej ankiety.
Ankieta jest anonimowa, a wyniki badań będą wykorzystane tylko do celów naukowych.
Telefon: N8, E52, E51, Nokia 9300, HP IPaq6915
Sieć GSM: Plus, TTF, Play Fresh, Onange One
Internet: Vectra
Wysłany: Pią Lis 21, 2014 14:32
Poza tym, prawdziwego programu lojalnościowego to nie ma żaden operator w Polsce.
Programy Payback czy Paszport Korzyści to programy premiowe.
Nie spotkałem się, aby jakikolwiek klient otrzymał bonus za lojalność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.