GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 15:59 Smartfon do 600 zł
Witam ; ) Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ; ) Poszukuje smartfona, max. 600 zł, dobrze by było aby był z androidem. Telefon głównie do słuchania muzyki i latania po Internecie. Moglibyście coś poradzić ?
Jeżeli do internetu i muzyki,to może któryś z rodziny SE? Ewentualnie HTC Desire,kupisz w tej cenie i będziesz cieszył sie dobrą jakością odtwarzanej muzyki,to przetestowałem sam.
Podobny temat był wyżej no ale cóż polece ci smartfon samsung gt s5660 galaxy gio Dostałem ten telefon od żony, bo otrzymała go promocyjnie od operatora, a nie chciała zmieniać swojego starego telefonu, bo była z niego zadowolona. Ja za to chętnie zapoznałem się z nowością i musze przyznać, że ten telefon to naprawdę przyjemna zabaweczka. Spełnia swoje podstawowe funkcje, bo to jednak najważniejszy element ocenny w moim odczuciu, ale dodatkowo wykorzystuje go jako mp3. Korzystam też z gpsa, ale to bardziej tak dla zabawy niż na serio, ale się sprawdza. Bateria trzyma dość długo. Jak dla mnie ten telefon to fajna zabaweczka.
Witam ; ) Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ; ) Poszukuje smartfona, max. 600 zł, dobrze by było aby był z androidem. Telefon głównie do słuchania muzyki i latania po Internecie. Moglibyście coś poradzić ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.