GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Cześć. Mam w planach zakup telefonu a dokładniej w abonamencie mi będą proponowali. Myślę o Apple iPhone 4S jednak nie jestem pewien co do zakupu. Co Wy sądzicie o tym telefonie? Czy warto się nim zainteresować? A może lepiej coś z HTC czy Samsunga?
Żeby w pełni wykorzystać możliwości tego telefonu musiałbyś mieć komputer od apple Ipada i w ogóle wszystko zintegrowane. Dla mnie to troche za drogi interes. Jak chcesz kupić fajnego smartphonea to polecam motorole razor
Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu.Gdy go brałem nie spodziewałem się aż takiej jakości Tylko wielki strach żeby nie upadł bo w końcu to nie jest tania zabawka
Też polecam; odnośnie zdjęć - możesz jeszcze "podkręcić" przez używanie olloclipa. Co do integracji się nie zgodzę - sporo softu wyszło, znacznie ułatwiającego sprawę (i to bynajmniej nie od Apple'a). Jedynie niestety z tą zawodnością po gwarancji często są problemy - u mego znajomego dość szybko padł. Mój z kolei trzyma i ma się nieźle, ale słyszałem, że usterki są dość częste od innych.
Edit: UP - sorry, nie spojrzałem na datę -_-' niemniej jednak mam nadzieję, że komuś opinia się przyda aktualna. Pzdr!
_________________ Tylko 2 rzeczy nie mają granic - wszechświat i gupota ludzka
Ja zakupiłam ten telefon parę miesięcy temu i jak na razie jestem zadowolona. W porównaniu do moich poprzedników przynajmniej sprawnie działa i się nie zawiesza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.