GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ogarniacie jak to dziala z telefonami z USA? Slyszalam ze doza roznica jest, ponad kilkaset zlotych przy akrualnym kursie. Widzlalam ze 5 sa teraz po clakiem niezlej cenie. Wiecie czy jest sens brac 5 czy lepiej juz 5s?
Jedyną różnicę jaką zauważyłem między 5 a 6 to opcja nagrywania do 240 klatek na sek. Jeśli ktoś nie kręci nim filmów - nie warto.
Pomijam teorię i zabawę z cyframi. Mówię o użyteczności.
Bateria trzyma tak samo jak w 4 i w 5.
Ergonomia w 6 leży i kwiczy. tak niewygodnego iPhona nigdy nie używałem. Wielki, niewygodny i śliski jak mydło.
Jedyną różnicę jaką zauważyłem między 5 a 6 to opcja nagrywania do 240 klatek na sek. Jeśli ktoś nie kręci nim filmów - nie warto.
Pomijam teorię i zabawę z cyframi. Mówię o użyteczności.
Bateria trzyma tak samo jak w 4 i w 5.
Ergonomia w 6 leży i kwiczy. tak niewygodnego iPhona nigdy nie używałem. Wielki, niewygodny i śliski jak mydło.
Między 5, a 5s nie ma wielkiej różnicy. Jeśli chodzi o 6 to ciężko to wygląda i może firma poszła w kierunku wzmożonego serwisowania pękniętych wyświetlaczy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.