GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: htc desire z
Sieć GSM: play
Wysłany: Nie Sty 05, 2014 09:31 Ciekawe miejsce na Mazurach
Znacie może jakieś godne polecenia miejsce na Mazurach na kilkudniowy wypoczynek? Nie interesuje mnie hotel czy pensjonat, raczej klimatyczne domki z kominkiem, nad jeziorem, z atrakcjami dla dzieci. Wytypowałem sobie kilka, poniżej ale może posłucham też forumowiczów
Kierunek nie ma znaczenia, chciałem spędzić zimę, o ile jeszcze w ogóle pzyjdzie na mazurach.
Temat stary ale polecam ośrodek "Łabędź w Rajdrodzie. Domki nad samym jeziorem, kąpielisko strzeżone, jedzonko smaczne i dużo. Tylko nie wiem,czy mają taki profesjonalny plac zabaw.
pawel.mat33 [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2014 14:38
WIEŻA WIDOKOWA W STARYCH JUCHACH:
Wieża o wysokości 20 metrów. Stoi przy południowym brzegu jeziora Jędzelewo.
jacek.kaminski [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 18, 2014 14:36
jak Mazury to polecam Olsztyn i jezioro Kortowskie, ale tylko latem
Robią też plazę miejską jest w remoncie od 2 lat więc myśle, że w 2015 będzie gotowa a ma być bardzo rozbudowana pod katem rekreacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.