GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Maj 27, 2014 10:53 Słuchawki bezprzewodowe
Siemka, szukałem w internecie nowych słuchawek i trafiłem na sync by 50 over-ear wireless,
wyglądają na dość dobre. Jak czytałem opinie to tez na +, ale chciałbym się upewnić przed zakupem. Więc ? ma ktoś lub miał okazje używać ?
I jak kolego nabyles jakies? Ja sie zastanawiam nad sluchawkami bezprzewodowymi do mojego Galaxy S5. Nie wiem tylko za bardzo co wybrac, gdyz jest spory wybor. Upatrzylem sobie juz sklep w ktorym mam zamiar dokonac zakupu tylko jest w nim zbyt duza rozbieznosc w cenach. Polecicie cos do 500pln? Bo nie wiem czy warto dac wiecej za sluchawki, ktorych nie bede codziennie uzywal po kilka godzin...
I jak kolego nabyles jakies? Ja sie zastanawiam nad sluchawkami bezprzewodowymi do mojego Galaxy S5. Nie wiem tylko za bardzo co wybrac, gdyz jest spory wybor. Upatrzylem sobie juz sklep w ktorym mam zamiar dokonac zakupu tylko jest w nim zbyt duza rozbieznosc w cenach. Polecicie cos do 500pln? Bo nie wiem czy warto dac wiecej za sluchawki, ktorych nie bede codziennie uzywal po kilka godzin...
A jakie Cię interesują - wokółuszne, nauszne czy douszne?
Siemka, szukałem w internecie nowych słuchawek i trafiłem na sync by 50 over-ear wireless,
wyglądają na dość dobre. Jak czytałem opinie to tez na +, ale chciałbym się upewnić przed zakupem. Więc ? ma ktoś lub miał okazje używać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.