GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 15:45 zmiana systemu na inny
Witam mam pytanie.
Czy da rady -oczywiście w serwisie wgrać do telefonu inny system niż fabryczny.
Czyli do Samsunga czy LG wgać WP albo do Lumii wgrać androida. Da sie??? i czy to będzie działać????
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Nie Sie 30, 2015 20:17
Pamiętam jak kilka lat temu fascynował mnie HTC HD2 na windowsie i że ludzie wgrywali też na niego androida... także myślę, że się da choć być może nie na każdy konkretny model.
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 15:07
telemaniak83 napisał/a:
jarek38, a na jakim konkretnie telefonie chcesz dokonać zmian. Na Lumii moim zdaniem ze się nieda...
Raczej czysto teoretyczne pytanie bez jakiegoś konkretnego modelu tel.
Poprostu jestem ciekawy czy ktoś tak robił.
A skoro o lumii mowa to zauważyłem że ceny są niższe niż tel znanych producentów z andkiem na pokładzie ,więc gdyby sie dało było by to nie głupie rozwiązanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.