GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Wrz 04, 2016 15:37 ochrona na adroida
Mam smartfona z androidem. Ostatnio dużo korzystam przez telefon z internetu, zdarza sie robić przelewy bankowe. W związku z tym chce sie zabezpieczyć przed wirusami, spamem, hakerami itp. Czytałam w necie o programie Bitdefender Security. Ponoć dobrze współpracuje z androidem. Czy ktoś ma i może napisać jaką opinie?
Wydaje mi się, że bitdefender się sprawdzi w Twoim przypadku, program ma sporo modułów, np ochrona sieciowa czy wykrywanie włamań, ochrona bezpieczne płatności, anty spam też jest więc w zasadzie ma każdą z funkcji które Cię interesują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.