GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
Nie martw sie..jak znajdę chwilę to przeszukam całe menu w E50 i może gdzieś da się to obejść, ale nic nie obiecuję...muszę mieć na to chwilkę wolnego czasu, a jak narazie mam mnóstwo roboty ale sprawdzę to napewno
Pozdrawiam
Witaj lookass ,
Sorrki, ale nie miałem dzisiaj czasu w pracy tego sprawdzić..miałem mnóstwo pracy , ale skoro mówisz, że sprawdziłeś wszystko to okej..wydaje mi się, że to kwestia przyzywczjenia się do tych dźwięków dasz rady lookass.
Pozdrawiam najserdeczniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.