GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam wszystkich mam mały problem posiadam SE K800i pewnego dnia zaczoł mi się zawieszać więc zaniosłem go do serwisu owszem usterkę naprawili ale teraz nie zgadza mi się nr. IMEI na pudełku inny mam w telefonie czy jest możliwość zmiany tego?
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Witam serdecznie,
Najprawdopodobniej tak jak Ci pisze Pepi w serwise, nie chcący zamienili pudełka, chociaż szczerze..można ukraść numer IMEI..ale cccciiiichho
Pozdrawiam
pudełka niemogli zamienić bo pudełko zostało w domu dałem sam telefon... musze jakos zmienic to imei bo ten gosciu mnie straszy i wole juz do niego nie chodzic poszukam na forum ale nie wiem czy cos znajde a wy wiecie jak to zrobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.