GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Cze 20, 2007 21:12 Telefon z obsługą e-maili
Witam,
Dostałem właśnie zadanie zakupienie telefonu służbowego z obsługą e-maili. Generalnie chodzi o to, żeby obsługiwał takie funkcje jak Blackberry albo Samsung SGH-I600 ale nie był taki duży i brzydki.
Z racji na wymogi firmy muszę się poruszać w ramach oferty Orange. Osobiście podoba mi się Motorola V3xx ale nie wiem czy ona ma odpowiednie funkcje. Jest napisane, że ma klienta e-mail ale nie jestem pewien czy to jest właśnie ta funkcja o którą mi chodzi.
Klient email jest pewnie tym czego potrzebujesz(mozliwosc kozystania z mailu bazujacego na technologii web).Na pewnio nie bedziesz mogl uzywac w swojej V3xx takich opcji jakie daje blackberry(push technology,dostep do serwerow mailowych blackberry itd).
Przed zakupem upewnij sie czy twoj dostawca emailu obsluguje protokoly POP3 i IMAP4 (wiekszosc z dostwacow je obsluguje np.yahoo,gmail,hotmail).Pozniej juz tylko zapraszam na strone motorolii po ustwienia email client(pomoc obslugii technicznej orange bylaby wskazana jezeli nigdy nie ustawiales klienta smamemu).
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.