GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 18:23 program do obsługi sagema my400x..?
Posiadam ten telefon. Niedawno nabyłam kabel usb. Tefon jest wykrywany przez komputer, mam wszystkie sterowniki, ale pojawił się problem z programem.. Mam nastepujące programy:
Wellphone - on wykrywa telefon, ale chyba nie można na nim przesłać na telefon mp3 i obrazków
Music And Sounds - podobno jest b. dobry, ale nie wykrywa mojego sagema
Napiszcie mi, co mam w tej sytuacji zrobić lub jaki inny program mogę uzytkować, aby przesłać na telefon dźwieki i tapety?
Witam serdecznie marta2711 ,
Ciesze się że piszesz na naszym forum..ja ogólnie z Sagemów nie jestem mocny, ale mam nadzieje, że ktoś z naszych użytkowników Ci pomoże rozwiązać Twój problem .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.