GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witajcie kochani:) Mam pewien problem z wyborem nowego telefonu. Spodobał mi się LG chocolate, ale on raczej odpada. Interesuje mnie samsung SGH - F300, jest ładny, problem w tym, że nie wiem czy nie jest on raczej zabawką niż telefonem. Potrzebuje telefonu, który robi dobre zdjęcia, odtwarza muzykę MP3 czyli tak naprawde można powiedzieć dzisiejszy standard, jednak musi być dosyć wytrzymały. Dosyć często zdarza się, że telefon mi spadnie. Zależy mi żeby telefon wytrzymał ze mną powiedzmy dwa lata czy rok. Proszę was o pomoc w odpowiedzi na pytanie, czy warto go kupić?
Witam serdecznie,
Co do telefonu Samsung F300 - jest to bardzo fajny telefonik, w miarę dobrze zrobiony, ma ciekawy wygląd i nowocesne rozwiązania, ale UWAGA jest bardzo delikatny, więc w Twoim przypadku patris101 nie jest to najlepsze rozwiązanie - ten telefon nie lubi upadać, a jak już upadnie..(to z doświadczenia - ze strony serwisu)..ciężko go reaktywować Wię raczej Ci go nie polecam
Napisz na forum czy masz upatrzone jakieś inne telefony, albo chociaż jakie firmy preferujesz, jakie modele
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.