GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Piszesz tak jakbyś zupełnie nie miał pojęcia o czym piszesz. Play dał na święta darmowy numer do sieci(we Fresh) i to Twoim zdaniem wczucie się w święta? W ramach świątecznego prezentu wycofali pewnie również pakiety minut i smsów w starych taryfach. Ja dostałem na święta 100 minut do sieci i na stacjonarki oraz 50 zł bonusu na wszystkie usługi i jak dla mnie Era wczuła się w święta.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 20:16
Każda sieć coś przygotowała na święta jak to maja w zwyczaju. Jedna lepszą promocję, druga gorszą.
Niektórzy nie sprawdzają chyba ofert innych operatorów i stąd takie wnioski wyciągają, że ich sieć jedynie jest ok .
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
Podejrzewam, że ten kolega nawet nie korzysta z Mixtury, a i tak go wychwala, ale cóż.. Najlepiej pozostawić niczym nie popartą ocenę na forum i sobie iść..
hm.. słuchajcie, mam problem, nie wiem, co zrobić, więc może coś doradzicie. kończy mi się umowa z plusem. mam abonament plus pakiet internetowy. mam 2 dylematy:
1. zrezygnować z plusa czy nie? (nie mam nikogo w plusie, większość osób, z którymi sie kontaktuje są w orange lub erze)
2. karta czy abonament? (abonament jest związaniem na 2 lata, a mam wrażenie że prepaidy są bardziej dynamiczne)
_________________ "..powiedziałam, że Cię kocham?.. Kłamałam.. Potworów kochać się nie da"
Przede wszystkim zrezygnuj z abo, to nie ma większego sensu. Jeśli nie masz ludzi w Plusie to nie ma sensu dalej ciągnąć swojej kariery w tej sieci, szczególnie, że bonusy jakie daje sieć (jeśli już daje) można wykorzystać do numerów z Plusa. Ja mam Tak-taka. 29 groszy za minutę do wszystkich (prócz Play), 1 gr za smsa w pakietach (wewnątrz sieci). Przez ostatni miesiąc dali mi już trzecią możliwość obniżenia kosztów. W grudniu za doładowanie 50 zł dostałem 100 minut do sieci oraz 50 zł do wykorzystania na wszystkich usługi (wszystkich operatorów), a teraz, bodaj 8 stycznia pojawiło się kolejne podwójne doładowanie, zatem ponownie bonusy. Jako, że okres ważności połączeń wychodzących sumuje się po poszczególnych doładowaniach to nic tylko korzystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.