GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Nie koniecznie, moi dziadkowie od kilku lat moją komórkę i chyba już dawno zapomnieli co to znaczy stacjonarny telefon, teraz to nawet w biurach mają telefony komórkowe pracownicy, tak to już jest nowoczesne techniki wypierają te starsze.
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 13:00
To tylko kwestia czasu. Wszystkie stare technologie przemijają z czasem i tak będzie również w tym przypadku. Pytanie brzmi tylko jak długo zanim to nastąpi... Myślę, że w ciągu najbliższych 20 lat zapomnimy o telefonach stacjonarnych.
Telefon: htc
Sieć GSM: play
Komunikator: aqq
Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 13:11
Mam pytanie, znajoma ma telefon stacjonarny. Aby całkowicie go zlikwidować ma się udać do salonu operatora bezpośrednio? Dawniej było tak, że wysyłano rezygnację.
Takie rzeczy powinno się załatwiać na miejscu, przez telefon, internet a nie pisać jakieś pisma i jeszcze latać na pocztę....przecież nie żyjemy w średniowieczu
Nie znikną - a do czego będziemy podłączać internet?
niby tak, ale coraz częściej wykorzystujemy sieci bezprzewodowe. przecież do podłączenia netu w smartphonie nie potrzebujesz modemu podłączonego do tel. stacjonarnego
Marlen [Usunięty]
Wysłany: Pią Wrz 26, 2014 09:33
Myślę, że era stacjonarnych telefonów już się kończy teraz jest możliwość zamontowania internetu stałego na bazie telewizji kablowej tak robi np. UPC tylko, że większość większych firm faktycznie bazuje na telfeonach stacjonarnych ale myślę, że zostanie to właśnie wyparte
Polish [Usunięty]
Wysłany: Śro Paź 01, 2014 02:54
Ciężko ocenić, pociągi np nie zniknęły pomimo tego, że są samochody albo nawet samoloty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.