GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 14:01
Nie jest to nic zaskakującego, można się było tego spodziewać Bardziej dziwi mnie trzecia pozycja Sony, nie sądziłem, że ta firma znajdzie się na trzecim miejscu. Nie bardzo wierzę w powrót Nokii, no ale prorokiem nie jestem...
Nie jest to nic zaskakującego, można się było tego spodziewać Bardziej dziwi mnie trzecia pozycja Sony, nie sądziłem, że ta firma znajdzie się na trzecim miejscu. Nie bardzo wierzę w powrót Nokii, no ale prorokiem nie jestem...
A ja myślę, że Nokia nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa...
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Wto Mar 15, 2016 15:46
marek88 napisał/a:
a to nie jest tak że apple bierze części od samsunga ?
Chyba sie nie mylisz .Ściślej rzecz ujmując "biorą" poszczególne części od rożnych producentów.
Gdzież miałem na ten temat artykulik.Jak znajdę to wkleję.
'Jeżeli porównamy cenę produkcji oraz sprzedaży, okazuje się, że kalifornijski koncern zarabia na każdym egzemplarzu niemałą kwotę. Interesujące jest to, że w zasadzie samodzielnie dostarcza tylko system operacyjny, gdyż niemalże wszystkie inne podzespoły pochodzą od zewnętrznych dostawców. Na ich liście znajdziemy m.in. Cirrus Logic (kodeki audio), NXP (procesor M7), Hynix (pamięci RAM i flash), Elpidy (sensor linii papilarnych oraz pamięć w IP5S).'
Co do nokii (coś mi sie obiło o uszy że wykupili motorolle?) jeśli będą się dalej "kurczowo trzymać" systemu Windows który pomału osiąga poziom dna i wodorostów , to nie wróże firmie sukcesów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.