GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 22:15 Problem z nokią 6280 POMOCY!!!!
Witam,
Mam problem ze zrobieniem zdjęcia. Z zasuniętą klapką aparat w ogóle nie chce sie włączyć, po rozsunięciu jest OK, robi zdjęcie. Jak próbuje zrobić z zasuniętą klapką to wyskakuje komunikat "operacja nie powiodła się". Teraz już zupełnie nie mogę włączyc aparatu nawet z otwartą klapką. Wyskakuje "kamera wyłączona" naciskam włączyc i nic sie nie dzieje. Nie moge też odtworzyć żądnego pliku wideo. Nie wiem co to moze byc. Stało się tak po kilku upadkach. Wszystko inne działa normalnie. Miał ktoś tak? Co moge z tym zrobic?
Witam serdecznie,
Jeżeli telefon upadł Ci kilka raz, mogło się coś wewnątrz odłączyć, odlutować itd. Przypadek który opisujesz jest dość dziwny, ponieważ telefon na zasuniętej klapce, normalnie powinien robić zdjęcia. Co do odtwarzania plików video, najprawdopodobniej jest to związane z jakąś częścią, która jest odpowiedzialna za aprat jak i również video. Co możesz z robić w takiej sytuacji...mhh..proponuję podejść w Kielcach do jakiegoś dobrego komisu-serwisu GSM i poprosić chłopaków, aby rozkręcili telefon i sprawdzili czy wewnątrz wszystko jest na swoim miejscu..może okazać się, że to jakaś drobna sprawa i naprawa tego będzie groszową sprawą. Daj znać czy się udało..
Pozdrawiam
sprawdzili czy wewnątrz wszystko jest na swoim miejscu
miałem na myśli, aby zobczyli czy nic się nie popaliło i żeby podłączyli telefon pod kompa.
Myślę, że pójście do serwisu jest najlepszym rozwiązaniem .
Pozdrawiam
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 19:34
Mojemu kumplowi 6280 spadł z ok. 5 metrów i przestał działać ekranik. Ile może kosztować taka naprawa?
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.