GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Paź 24, 2007 21:01 K800i, k810i, d900 czy moze cos innego?
hej
niedlugo bede zmienial telefon....zastanawialem sie nad jednym z tych ktore sa w temacie...prosze Was o rade ktory wybrac (ewentualnie moze byc to model nie wymieniony przeze mnie). Zalezy mi bardzo na dobrym aparacie z lampa blyskowa (ktora daje konkretne oswietlenie ). Pozostale bajery nie maja tak duzego znaczenia. Aha no i wyglad zewnetrzny tez jest bardzo istotny . Z gory dzieki wielkie za rade. Na cene nie zwracajcie uwagi...tylko w granicach rozsadku (wlasciwie to cena niech bedzie zblizona do tych modeli ktore podalem). pozdrawiam
Witam serdecznie,
A jakiego telefonu - jakiej firmy używałeś do tej pory ?
Co do telefonów które wymieniłes..K800i - dobry aparacik, niezły wygląd, technicznie nawet dobrze zrobiony, ale przy "ciężkich" palcach musisz uważać na joystick..tak samo w K810i..są to fajne telefoniki i fajnie mieć taki sprzęcik . Powinieneś być zadowolony . Co do D900..mhhhh Samsung i jego mega wyświetlacze...(są naprawdę bardzo dobrze zrobione). Ze strony serwisowej nie wiele im mogę zarzucić..sprytny telefon, ale nie radzę nim rzucać za często..ma dość delikatne wnętrze, ale 3ba się dobre postarać, żeby go mocno uszkodzić w środku .
A masz może jakieś inne upatrzone modele - napisz..zawsze ktoś Ci pomoże coś wybrać .
Pozdrawiam
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 12:47
Nic dodać nic ująć, chociaż ja bym wybrał k810i.
Pozdro
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.