GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 00:11 SE k800i czy Nokia n73... co wybrać??
Proszę bardzo o radę, bo nie wiem, który telefon mam wybrać... SE k800i, czy Nokia n73? Totalnie nie wiem, co wybrać... dodam jeszcze, że w abonamencie SE k800i kosztuje 1 zł, a Nokia n73 99 zł... co zatem się bardziej opłaca? Proszę o odp.!
Pozdrawiam:)
aaaa... zapomniałem napisać, jakie są moje wymagania odnośnie komórki... a więc... chciałbym, żeby była to komórka wytrzymała (musi mi służyć przez 2 lata:), żeby bateria w miarę długo trzymała (oczywiście nie oczekuję cudów) oraz chciałbym, żeby jakość dźwięku w słuchawkach, jak i w głośniczkach była jak najlepsza... to chyba wszystko:). Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na odp:).
Telefon: Samsung i900 Omnia, Omnia HD
Sieć GSM: Orange Pomogła: 5 razy Wiek: 35 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 169 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:25
Ja szczerze doradzam Nokię N73, która ma fajny design, no i jest bardzo funkcjonalna. SE są to badziewia i nie radziłabym brać. Mimo, że N73 jest starsza od K800i, to jest lepsza pod wieloma względami. Myślę, że jakość dźwięku jest dobra. Słyszałam skargi, że SE cicho grają przez co w hałasie nie słychać, jak ktoś dzwoni. Ja bym z miejsca brała Nokię, pozdrawiam
niedobradzidzia
_________________ Samsung Omnia + Samsung Omnia HD i gitara gra
Witam serdecznie,
Kolego..nie ma co się zastanawiać..SE to słabe i niedopracowane telefony
Bierz N73 - dobra elektonika, dużo funkcji, muzyczka gra dobrze i napewno posłuży Ci dłużej i nie będzie aż tak awaryjna w porównaniu do K800i.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.