GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 15:59 6280 problem z wyświetlaczem
Witam,
mam problem z wyświetlaczem. Od pewnego czasu zaczyna mi "przygasać", traci kolory, odwraca sie "do góry nogami", są widoczne jakieś kreski a chwilami działa dobrze. Co to może być? Zmiana softu pomoże, czy to coś poważniejszego?
Witam serdecznie,
Zmiana softu nic tu nie da Oprogramowanie nie ma na to wpływu.
Najprawdopodobniej dzieje się coś z kablem LCD, lub coś szwankuje na płycie głównej..ciężko mi określić:( . Niestety jest to poważniejsza awaria.
Pozdrawiam
Telefon: Samsung i900 Omnia, Omnia HD
Sieć GSM: Orange Pomogła: 5 razy Wiek: 35 Dołączyła: 10 Maj 2008 Posty: 169 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:35
W tym wypadku serwis bo samodzielnie kabla łączącego LCD się nie naprawi o ile to tylko to:/ Mam kolegę, który sam to naprawił jakoś, ale to jest typowy majstarkowicz i trzeba się na tym znać. Siostrze padł wyświetlacz w Motoroli V3 i naprawił jej, ale jak, to nie wiem
_________________ Samsung Omnia + Samsung Omnia HD i gitara gra
Witam serdecznie,
..da się to zrobić, ale tak jak mówisz..przydałoby sie troszkę wiedzy, żeby wymieniając kabel LCD, nie zapsuć czegoś innego..a to dość często się zdaża
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.