GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 22:04 z 512Kb/s na 2048Kb/s PoMoCy TP mówi że to nie możliwe, ale?
Witam!
Rok temu 15.04.08 dodałem do swojej Neostrady (która sie kończy 23.09.08r.) videostarde z live box, Pani z TP przy okienku powiedziała mi, że w każdej chwili mogę zwiększyć szybkość internetu. (internet pozostaje na 1 rok, a videostarada na 2 lata)
Niedawno otrzymałem telefon, "Czy chce zwiększyć szybkość internetu do 1Mb/s", chwilowo nie miałem czasu więc poprosiłem asystentkę TP, aby przełożyła rozmowę z 12.04.09 na 15.04.09r. ale do tej pory sie nie odezwała.
Więc poszedłem do TP, a oni mi mówią, że mogę zmienić szybkość internetu jedynie od 90 dni od końca umowy. Ale Internet się skończył już 8 miesięcy temu.
Musi być jakiś haczyk by móc zwiększyć szybkość netka minimum do 1Mb/s (w planach miałem 2Mb/s)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.