GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lip 25, 2007 18:35 Telefon do 150 zł...
Chciałbym kupić dobry telefon do 150 zł (używany lub nowy) Najchętniej jakąś Nokie, ale niekoniecznie. Obecnie mam Nokię 3310, więc mile widziane komentarze czy opłaca sie wymieniać telefon mając taki budżet.
Telefon ma mieć: dobrze trzymającą baterię, wygodną klawiaturę, polski słownik i pozostałe podstawowe funkcje no i oczywiście ma być trwały (czyt. ma się nie psuć )
Mile widziane: możliwość podłączenia telefonu do komputera (nie mam na myśli IrDy, ale jakiś kabelek - jak palnąłem jakieś głupstwo to mi wybaczcie i mnie poprawcie bo nie znam się na tym), dzwonki polifoniczne, organizer...
Co Wy na to...
_________________ Szanuj zdrowie należycie bo jak umrzesz stracisz życie
Tak jak mówi kiler_16_1991, zdecydowanie T610, w nim masz baterię która spokojnie powinna trzymać 5 dni, aparat, port podczerwieni i Bluetooth.
W dodatku jest według mnie najładniejszy z tych które wymienił kolega, przynajmniej mi się podoba. Aczkolwiek w grę wchodzi też Motorola C650 albo C651 (różnią się tylko oprogramowaniem), w przeciwieństwie do T610 nie ma Bluetootha ani portu podczerwieni, za to lepiej się pisze wiadomości. Nie polecam nic z marki Siemens bo sa dosyć awaryjne.
Jeśli natomiast koniecznie chciałbyś Nokię to weź 6030, używane powinny być w tej cenie na Allegro.
_________________ Alcatel OT 311 -> Motorola C651 -> Motorola V980 -> BenQ-Siemens C81 (mam do dziś) -> Motorola E398@E1 -> Sony Ericsson K800i@K810i (zakupu żałowałem) -> Motorola E398@E1 -> Nokia N73
Wniosek? Żaden z tych telefonów nie dorasta do pięt Motoroli E398.
Za tą cenę mógłbyś kupić takie telefony jak np. :
-Motorola F3 - Rewelacyjny wyświetlacz (bardzo wysoki kontrast) i bardzo długo trzymająca bateria. Nowy telefon można kupić już za 150 zł a na allegro(również nowy) 120zł-130zł...
-Sony ericsson T610 (wymieniony kilkakrotnie) bądź Sony Ericsson T630. Są z tej samej serii i niesą drogie. Są to saprawdzone modele Sony Ericssona i bardzo często wybierane przez ludzi chcących mieć sprawdzony ,bezawaryjny ,nie najnowszy telefon z dobrą baterią.
-Nokia 6610 jest to telefon także z dobrą baterią . Ten model nokii zachwyca przede wszystkim swoimi rozmiarami i tym że jest zgrabny.Posiada możliwość podłączenia do komputera przez kabel USB.
Są to telefony popularne i niezawodne. Jeśli chcesz sie bardziej awansować w to jaki model wybierzesz pisz na gg... 472020...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.